Μαθήματα Φωτογραφίας

MITA8443 copyΒασικές αρχές Φωτογραφίας

8 μαθήματα

1η συνάντηση για γνωριμία & οργάνωση Τρίτη 17/11/2020 @18:00
Ο σκοπός της πρώτης συνάντησης είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωριστούν μεταξύ τους καθώς και με την ομάδα εκπαιδευτών της σχολής, να συζητηθεί το περιεχόμενο των μαθημάτων καθώς και οι στόχοι.
Οι επόμενες συναντήσεις θα συναποφασιστούν με τους συμμετέχοντες ανάλογα φυσικά και με τις ανάγκες των μαθημάτων αν θα είναι πρωινές φωτογραφήσεις ή βραδινές.


Γενικά: Ο κύκλος μαθημάτων φωτογραφίας θα περιλαμβάνει αρχικά εισαγωγή στο τεχνικό κομμάτι της ψηφιακής φωτογραφίας με γνωριμία με την κάμερα και τη λειτουργία των διαφόρων ρυθμίσεων της, σε Manual Exposure Mode με τη χρήση διαφόρων φακών.

Στη συνέχεια θα επικεντρωθεί στο “θέμα” μιας φωτογράφησης με έμφαση στο να αναπτύξει ο κάθε συμμετέχοντας ένα προσωπικό φωτογραφικό project γνωρίζοντας και τεχνικά βασικές αρχές σύνθεσης φωτογραφικού κάδρου. Επίσης οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν λίγο περισσότερο τεχνικά για να χρησιμοποιούν τις σωστές ρυθμίσεις για ότι θελήσουν να φωτογραφήσουν από πορτρέτο, νυκτερινές φωτογραφίες, φωτογραφία με τη χρήση φλας κλπ.

Για συμμετοχή στην πρώτη συνάντηση κρατήσετε έγκαιρα τη θέση σας στο 22445757. 
Για τα μαθήματα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για την πρώτη συνάντηση δεν υπάρχει οποιοδήποτε κόστος.
Share: